De actuele wachttijd is te vinden op de Homepage. Als hierop staat vermeld dat we geen ruimte hebben voor nieuwe aanmeldingen worden ingevulde contactformulieren niet in behandeling genomen. 

Wij nemen wanneer wij ruimte hebben voor nieuwe aanmeldingen alleen clienten aan waarbij er al overleg met een verwijzer (de huisarts, het CJG of kinderarts) heeft plaatsgevonden en er een indicatie is voor een behandeling binnen de GGZ. Er moet een geldige verwijzing zijn. Meer informatie over aanmelding en de gang van zaken na aanmelding kunt u vinden bij Werkwijze.

Vanwege de privacy vragen wij om geen inhoudelijke informatie naar ons te sturen via e-mail (op onze pagina over privacy is meer te lezen over dit onderwerp). Aanmelden kan alleen via onderstaand formulier.

Wij streven ernaar na aanmelding binnen 5 werkdagen telefonisch contact op te nemen om de aanmelding door te spreken. Soms kan dit vanwege drukte helaas wat langer duren. 

Bij Tarieven hebben we de werkwijze rondom vergoedingen en betalingen beschreven voor zowel jeugd als voor volwassenen.

Voor vragen/overleg los van een aanmelding ontvangen we graag een e-mail (zonder inhoudelijke informatie) op ons algemene e-mailadres: info@vankindtotouder.nl