Na mijn studie ‘Kinder- en Jeugdpsychologie’ aan de VU in Amsterdam volgde ik, Lonneke van Deursen (1979), de tweejarige opleiding ‘Behandeling kinderen en jeugdigen en ouderbegeleiding’ aan de Rino te Amsterdam. Hierna volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog met accent Kinder&Jeugd en de opleiding tot European Practitioner EMDR (K&J en volwassenen). 

Recent heb ik de opleiding tot psychotherapeut afgerond. Deze opleiding volgde ik om me nog verder te specialiseren in de meer complexe en/of langdurige problematiek bij zowel kinderen, als volwassenen en gezinnen. Ik heb 12 jaar met veel plezier bij Arkin (GGZ instelling in Amsterdam) gewerkt en heb eind 2012 praktijk ‘Van Kind tot Ouder’ opgericht. Sinds september 2014 werk ik volledig in mijn eigen praktijk wat heel erg goed bevalt.

Over mij

Als (kinder)psycholoog/psychotherapeut te Haarlem combineer ik een open en nieuwsgierige houding met kennis en ervaring. De sfeer is hierdoor laagdrempelig, ik sluit graag aan bij mijn klanten en ga op zoek naar de ‘klik’ om zo een goede werkrelatie op te bouwen. Ik kijk samen met jou/u of het gezin welke doelen er gesteld kunnen worden en hoe deze gehaald kunnen worden. Ik behandel de meest uiteenlopende klachten (zie ook aanbod) en ben me altijd verder aan het verdiepen in emotieregulatie. Twijfelt u of u bij mij op het juiste adres bent? Bel of mail me dan; ik denk graag met u mee waar u het best op uw plek bent.

Lees hier wat cliënten over mij zeggen.

Naast reguliere werkervaring beschik ik door mijn eigen gezin met twee kinderen in de basisschool leeftijd ook over praktijkervaring. Van mijn gezin leer ik dagelijks dingen die niet in de boeken beschreven staan.

Praktisch

Als BIG geregistreerd GZ psycholoog/Psychotherapeut en Registerpsycholoog NIP/Kinder- en jeugdpsycholoog houd ik me aan de voorwaarden van het Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP). Zie voor meer informatie hierover www.psynip.nl

BIG registratie nr GZ psycholoog: 69913963125

BIG registratie nr psychotherapeut: 89913963116

Registerpsycholoog NIP K&J: NIP-00202317

lidmaatschap VEN: 32851

lidmaatschap LVVP: 4246


Kijk hier mijn kwaliteitsstatuut in: kwaliteitsstatuut_2019.pdf