Baas over Brein

Van Kind tot Ouder organiseert in samenwerking met Flow2Move een training om meer inzicht en controle te krijgen over je brein, om zo je angst om te falen en/of belemmeringen (op het werk) te verminderen. Herken je het gevoel (op je werk) dat je spanning voelt als je een opdracht of taak moet uitvoeren waarin je je onvoldoende vaardig voelt? Een naar gevoel dat omhoog komt als je een presentatie moet geven, of een vergadering moet voorzitten? Je krijgt knikkende knieën, negatieve gedachten, je hart gaat sneller kloppen, of je krijgt klamme handen? De kans is groot dat je in een bepaalde mate faalangst zou kunnen hebben. En je bent niet de enige en staat er niet alleen in!

In twee dagdelen krijg je meer inzicht in belemmerende lichamelijke sensaties, gevoelens en gedachten. Je leert technieken om meer controle te krijgen over je eigen lichaam en brein op momenten dat je stress en angst ervaart.

Volwassenen kunnen zich aanmelden voor deze training, de prijs is op aanvraag via info@vankindtotouder.nl

De training bestaat uit 2 dagdelen.

Er zijn op dit moment geen geplande data, mail naar onderstaand mailadres voor meer informatie: info@vankindtotouder.nl

Mindfulness en Compassie Training

In ons pand worden op zeer regelmatige basis minfulness en compassie trainingen gegeven door externe trainers. Voor meer informatie over de trainingen,  (start)data, dagen en tijden verwijzen wij naar hun eigen websites: 

  • Mindfulness Training door Annemiek van Vliet
  • Compassie Training door Titia van Rootselaar. De Compassie Training is een vervolg op de Mindfulness basis training en richt zich op meer evenwichtig en met warmte leven. 
  • Mindfulness Training door Mirella Flinterman. Mirella verzorgt daarnaast mindfulness trainingen voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel