Op de momenten waarop we zelf niet aan het werk zijn verhuren we onze ruimtes. Dit kan doordeweeks overdag zijn maar ook in de weekenden en avonden.  

Er is een fijne groepsruimte met yoga matjes, kussens en dekens geschikt voor Mindfulnestrainingen, Yoga en andere trainingen. Deze ruimte is beschikbaar in de avonden of in de weekenden. Deze ruimte heeft ook een grote besloten tuin geschikt voor groepen, cursussen of vergaderingen tot ongeveer 12 personen. We hebben lichtgewicht klaptafels (3 stuks van 2 bij 1 meter) en 14 houten stapelstoelen. Al deze spullen kunnen aan de kant als ze niet nodig zijn. Ook is er een beamer die gehuurd kan worden. Boven- en onderstaand zijn foto's opgenomen van de groepsruimte en tuin. 

Verder zijn er vier ruimtes die geschikt zijn als gesprekskamer. Bovenaan de pagina's van onze website hebben we foto's geplaatst van onze ruimtes. Deze zijn te zien door onderstaand op de betreffende kamer te klikken. 

  • Kamer 1 (17m2, begane grond)
  • Kamer 2 (twee delen van 24m2, tevens groepsruimte, begane grond)
  • Kamer 3 (24m2, eerste verdieping)
  • Kamer 4 (24m2, eerste verdieping). 

Alle faciliteiten zijn aanwezig. Te denken valt aan een wachtruimte, toilet, koffie/thee, internet en wekelijkse schoonmaak. 

Een overzicht van de huidige huurders bij ons in het pand is te vinden op de pagina Samenwerking

Voor meer informatie neem contact op via info@vankindtotouder.nl