We hebben bij Van Kind tot Ouder in hoofdlijnen dezelfde ideeën over therapie en praktijkvoering. Waar we van elkaar verschillen, vullen we elkaar aan. We overleggen onderling om te kijken bij wie de aanmelding het beste past en wie er het snelst plek heeft.

Mochten we toch denken dat je bij ons niet op het beste adres bent, dan beschikken we over een groot netwerk en kunnen we goed meedenken waar en bij wie je hulpvraag het beste past.

Team

Kinderpsycholoog-psychotherapeut
Lonneke van Deursen
Psychotherapeut/GZ Psycholoog K&J/ Kinder- en jeugdpsycholoog

Na mijn studie ‘Kinder- en Jeugdpsychologie’ aan de VU in Amsterdam volgde ik, Lonneke van Deursen (1979), de tweejarige opleiding ‘Behandeling kinderen en jeugdigen en ouderbegeleiding’ aan de Rino te Amsterdam. Hierna volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog met accent Kinder&Jeugd en de opleiding tot European Practitioner EMDR (K&J en volwassenen). 

Lees meer

E-mail: lonneke@vankindtotouder.nl

GZ-psycholoog-orthopedagoog
Jori Olofsen
GZ psycholoog K&J / Orthopedagoog/ Cognitief gedragstherapeut VGCt®/EMDR practitioner

Mijn naam is Jori Olofsen. Sinds november 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij praktijk Van Kind tot Ouder. In 2017 ben ik volledig voor de praktijk gaan werken en mede-eigenaar geworden. Voor die tijd heb ik ruim zeven jaar ervaring opgedaan in de specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie.

Lees meer

E-mail: jori@vankindtotouder.nl

GZ-psycholoog-orthopedagoog
Karen van de Ven
GZ Psycholoog / Orthopedagoog

Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik in 2012 de GZ-opleiding kind en jeugd (Rino) afgerond. Aanvullend heb ik in 2014 de EMDR basiscursus gedaan en in januari rond ik de vervolg EMDR af. Als GZ-psycholoog heb ik brede ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen en jongeren bij een GGZ polikliniek in Amsterdam (9 jaar) en IJmuiden (1,5 jaar).

Lees meer

E-mail: karen@vankindtotouder.nl

Psychotherapeut en Gezondheidszorgpsycholoog
Floortje Aschermann
Psychotherapeut/GZ-psycholoog

Binnen de Praktijk van Kind tot Ouder ben ik vanaf april 2019 werkzaam als zelfstandig Psychotherapeut en Gezondheidszorgpsycholoog. Ik bied hier voornamelijk specialistische behandelingen (S-GGZ) en incidenteel ook behandelingen voor de Basis ofwel Generalistische GGZ (G-GGZ). 

Lees meer

E-mail: floortjeaschermann@vankindtotouder.nl

Annemarie Boevé, systeemtherapeut
Annemarie Boevé
Gezins- en relatietherapeut

Ik ben Annemarie Boevé, geboren in 1966 en sinds april 2019 op woensdag aan het werk bij van Kind tot Ouder als gezins- en relatietherapeut. Daarnaast heb ik een praktijk in Leiden: www.centrumhecht.nl.

Lees meer

E-mail: annemarie@vankindtotouder.nl

Kato Verlinde
Orthopedagoog-Generalist

Ik ben Kato Verlinde en ik ben Orthopedagoog-Generalist. Mijn eerste werkervaring deed ik al vroeg op als leerkracht binnen het basisonderwijs. Al gauw merkte ik dat ik meer voor het individuele kind wilde betekenen en heb ik mijn master Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in de SGGZ Kind & Jeugd.

Lees meer

E-mail: kato@vankindtotouder.nl

Julie Stoter
GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog heb ik ervaring met diagnostiek en behandeling van jong volwassenen en volwassenen en behandel ik een breed scala aan problematiek en klachten. Hierbij valt te denken aan angst-, dwang,- en stemmingsproblematiek, psychotrauma, maar ook de verwerking van ‘oud zeer’.

Lees meer

E-mail: julie@vankindtotouder.nl

Lotte Rameau-Sluis
GZ-psycholoog en systeemtherapeut

Ik ben Lotte Rameau-Sluis (1975) en werk sinds januari 2023 op de donderdag bij Praktijk van Kind tot Ouder als GZ-psycholoog en systeemtherapeut NVRG. Naast individuele therapie en ouderbegeleiding bied ik gezins- en relatietherapie. Daarnaast werk ik bij specialistische GGZ instelling dr Leo Kannerhuis in Amsterdam in een jeugd- en jongerenteam.

Lees meer

E-mail: lotte@vankindtotouder.nl