Mijn naam is Jori Olofsen. Sinds november 2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij praktijk Van Kind tot Ouder. In 2017 ben ik volledig voor de praktijk gaan werken en mede-eigenaar geworden. Voor die tijd heb ik veel ervaring opgedaan in de specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie.

Opleiding

Van oorsprong ben ik orthopedagoog. Na het afronden van mijn master ben ik gestart met het opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut VGCT en EMDR therapeut. Van 2013 tot 2015 ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog en sinds 2017 ben ik geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCt® en EMDR practitioner (kind & jeugd en volwassenen). 

Over mij

Ik werk graag met kinderen, jongeren, hun ouders en met (jong)volwassenen. Mijn doel is om mijn cliënten weer zo op weg te helpen dat ze zonder mijn hulp verder kunnen. Ik ben oplossingsgericht ingesteld en werk vanuit de hulpvraag. Ik betrek de omgeving bij de behandeling. Ik vind het belangrijk om het tempo van de cliënt aan te houden in het proces zodat deze zich gehoord voelt en het gevoel heeft zelf grip te kunnen krijgen op de klachten. Ik behandel voornamelijk angst-, dwang- en somberheidsklachten, trauma’s en emotieregulatieproblemen. Waar nodig werk ik samen met of verwijs in door naar andere hulpverleners of instellingen. Op Zorgkaart Nederland is te lezen hoe oud-cliënten de behandeling bij mij hebben ervaren. 

Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Haarlem.

Minder werkzaam in de praktijk

In verband met de opleiding tot psychotherapeut bij Raaklijn ben ik vanaf april 2023 tijdelijk minder werkzaam in de praktijk. Ik ben er dan alleen op vrijdagen. Ik blijf bereikbaar via het onderstaande e-mailadres. 

Praktisch

Emailadres: jori@vankindtotouder.nl
Registratienummers/lidnummers:
BIG-registratienummer: 29920343225
AGB-code zorgverlener: 94101055
Lidnummer VEN (Vereniging EMDR): 33479
Lidnummer VGCt (Vereniging Cognitieve Gedragstherapie): 9787