Als GZ-psycholoog heb ik ervaring met diagnostiek en behandeling van jong volwassenen en volwassenen en behandel ik een breed scala aan problematiek en klachten. Hierbij valt te denken aan angst-, dwang,- en stemmingsproblematiek, psychotrauma, maar ook de verwerking van ‘oud zeer’. Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik met regelmaat cursussen en opleidingen.

Over mij

In mijn werk vind het belangrijk een goed contact met mijn cliënten op te bouwen, waarbij onderling vertrouwen, transparantie, eerlijkheid en vooral ook humor voor mij belangrijke factoren zijn. Ik vind het hierbij prettig in samenspraak duidelijke doelen op te stellen zodat steeds helder is en blijft wat we in de therapie aan het doen zijn. Hierbij kan ik gebruik maken van verschillende technieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Oplossingsgerichte Therapie of Schematherapie, net wat het best passend is bij de situatie. Ook heb ik veel interesse in het lichaamsgerichte deel van behandelen waarbij ik bokstherapie toepas en de natuur als co-therapeut gebruik.

Achtergrond

Als psycholoog en GZ-psycholoog heb ik ruim 10 jaar bij verschillende grote GGZ-instellingen gewerkt. Ik heb zowel kinderen, jeugdigen en volwassenen gezien, en merk nu dat mijn specialiteit bij de jongeren (16+) ligt. Als aanvulling op mijn GZ-diploma ben ik ook Cognitief gedragstherapeut, junior schematherapeut en EMDR-therapeut.

Sinds 2019 ben ik volledig zelfstandig, waardoor ik bv ook ruimte heb voor het superviseren van (startende) collega’s.

Samen met mijn man heb ik twee zoons. Samen genieten we van al het moois dat Haarlem te bieden heeft: de geneugten van een stad en de vrijheid van het strand. In mijn vrije tijd hou ik van sporten in de buitenlucht en geniet ik van een goed boek of een festival.

Praktisch

Op maandagen ben ik op de praktijk aanwezig. Afspraken op andere dagen kunnen in overleg online plaatsvinden.

AGB code: 94016082
BIG nummer: 89917865425